Spoštovani starši,

prvi pomladni dan bodo učenci Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica posvetili spodbujanju ekološke ozaveščenosti, kjer bodo strnili delo trajnostno naravnanih projektov na šoli. V sodelovanju s predstavniki širše lokalne skupnosti in Radiom Robin bodo svoje delo predstavili javnosti. Aktivnosti se bodo zaključile s kulturno prireditvijo, ki jo že vrsto let poznamo kot Pozdrav pomladi.

Vabimo vas na kulturno prireditev z ekološko ozaveščenostjo in dobrodelnim pridihom, ki bo v torek, 21. 3. 2023, ob 17. uri. Vstop na prireditev bo mogoč od 16.40 ure dalje. Zaradi omejenega števila vstopnic vas vabimo, da si svoje mesto čim prej zagotovite z vstopnico na povezavi: https://pozdravpomladi2023.eventbrite.com

(spletna stran je v angleškem jeziku, KLIK na hitri video vodič)

Radi bi vam sporočili, da je dolžnost odraslih, da svoje otroke naučimo kulturnega obnašanja na prireditvah. Na prireditev pripeljimo otroka, ki zmore slediti dogajanju na prireditvi. Starše naprošamo, da ne vstopajo z otroškimi vozički, saj bomo na prireditev vstopali skozi zaodrje, kjer so stopnice. Gibalno oviranim osebam bomo vstop omogočili.

Ob vstopu v pomladni čas vas vabimo, da s prostovoljnim prispevkom prispevate za šolski sklad naše šole na koncu dolge ulice. Končni izkupiček bo namenjen nakupu vremenske postaje in naprave za merjenje onesnaženosti zraka.

Srečni ljudje smo zadovoljni z majhnimi stvarmi, kot je pomlad. Prišla bo.

Prisrčno vabljeni!

mag. Lara Brun, ravnateljica

Dostopnost