Spoštovani starši in učenci.

Približujemo se prvomajskim počitnicam in šolsko leto se bo počasi izteklo. Na šoli že potekajo intenzivne priprave na naslednje šolsko leto 2021/2022.

Kot ste nekateri že opazili, poteka organizacija pouka letos v elektronski obliki in sicer preko spletnih učilnic učencev in njihovih AAI identitet. S tem bomo nadaljevali tudi s prijavami v jutranje varstvo, podaljšano bivanje, šolske prevoze in (nekoliko kasneje) šolsko prehrano.

V spletni učilnici, v poglavju ORGANIZACIJA POUKA – PODALJŠANO BIVANJE, JUTRANJE VARSTVO, ŠOLSKI PREVOZ, izpolnite vprašalnike glede potrebe po jutranjem varstvu, podaljšanem bivanju in šolskem prevozu. Ob tem bodite pozorni, kdo je upravičen do šolskega prevoza. Pojasnila na to temo lahko naslovite na pomočnico ravnateljice, go. Andrejo Glavan Podbršček, medtem ko smo vam v primeru težav pri oddajanju prijave ali potrebe po spremembi že oddane prijavnice vedno na voljo na elektronskem naslovu pomoc@os-franaerjavca.si, v zadevo/naslov e-pošte obvezno napišite ORGANIZACIJA POUKA.

Navodila za izpolnjevanje so dostopna pri posameznem poglavju, pomembno pa si je zapomniti, da v spletno učilnico vstopate z učenčevo AAI identiteto.

Neposredna povezava do poglavja organizacija pouka: ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=14754

Videoposnetek prijave: POVEZAVA (vklopite zvok)

V kratkem bomo na spletni strani šole, med obvestili, objavili še kratek videoposnetek, kot pomoč pri dostopanju do prijavnic in izpolnjevanju oziroma oddaji.

Prijavnice je potrebno izpolniti najkasneje 18. 4. 2021. Klasičnih, papirnatih prijav NE bomo sprejemali.

Lep pozdrav.

Vodstvo šole

Dostopnost