V torek, 23. marca 2021, smo na Osnovni šoli Frana Erjavca imeli slavnostno otvoritev prenovljene velike telovadnice. S prerezom slavnostnega traku, sta jo otvorila ravnateljica, mag. Lara Brun in župan Mestne občine Nova Gorica, dr. Klemen Miklavič. Na dogodku so sodelovali tudi drugi predstavniki lokalne skupnosti, predsednica sveta zavoda ga. Barbara Trampuž in predstavnica ustanoviteljice v svetu zavoda, mama treh osnovnošolcev in tudi sama nekoč učenka naše šole, ga. Jana Skok. Slavnostni govor je zaključila učenka Neža Hauptman, ki je kot devetošolka zaželela vsem nadaljnjim generacijam prijetno uporabo tako čudovite telovadnice, ki jo sedaj krasi še izvirna in edinstvena mravljica.

Na dogodku sta sodelovala še dva učenca, Ajda Stare in Val Stevanović, oba perspektivna športnika naše šole, ter seveda kar nekaj medijev, ki so o dogodku že poročali:

Mestna občina Nova Gorica (vir: Facebook)

Mestna občina nova Gorica (vir: sporočila za javnost)

Radio Robin

Primorske novice

Slovenska tiskovna agencija

Vabimo vas, da si v fotogaleriji ogledate nekaj utrinkov torkovega dopoldneva ter učencev, ki telovadnico pri uri športa že z veseljem uporabljajo!

 

Dostopnost