Posredujemo sporočilo UNIJA Smart Accounting d.o.o.

Spoštovani,

Vsak od nas se vsakodnevno tako ali drugače  srečuje z različnimi stiskami, težavami in neobvladljivim stresom. V nas se kopičijo, dokler nam telo kar na lepem ne sporoči, da ne zmore več. Ampak takrat je lahko že prepozno.

Zavedamo se, da se vse začne v otroštvu in mladosti, zato smo se na Uniji odločili, da organiziramo brezplačno predavanje na temo “Kako prepoznati stiske otrok, kako jim pomagati in kakšno vlogo imamo starši v času odraščanja”.

Predavanje bo vodila magistrica zakonskih in družinskih študij ter zakonska in družinska terapevtka Maša M. Bahor.

Predavanje, ki se bo odvilo v ponedeljek,  2. oktobra 2023, ob 17.00 (trajalo bo 2 uri), bo potekalo v živo v prostorih Poslovne hiše Unija na Brezovici pri Ljubljani, lahko pa se nam pridružite tudi preko spleta.

Prilagamo povezavo, kjer se lahko prijavite na brezplačno predavanje, označite pa tudi, v kakšni obliki bi se želeli predavanja udeležiti (v predavalnici ali preko spleta).

Prosimo vas tudi, da vabilo pošljete tudi vsem staršem in učencem. Želimo si namreč, da bi nas bilo čim več, da lahko pomagamo kar najširšemu krogu tako odraslih kot otrok. Namen tega brezplačnega predavanja je pomagati nam samim, tistim v vlogi starša ali učitelja, predvsem pa našim otrokom in tako izboljšati prihodnost vseh nas.

Lepo vabljeni!

Z lepimi pozdravi | Best regards,

Maja Jugovic

Administrator | Administrative Officer

UNIJA  Smart Accounting  d.o.o.

Dostopnost