Šolsko tekmovanje osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja je potekalo 15. 2. 2023 ob 13.00 na osnovni šoli Frana Erjavca Nova Gorica. Iz osmih razredov so se tekmovanja udeležili Šeli Brešan Semič, Lev Lipušček, Nej Kavs, Živa Kodelja in Maša Cegnar Brešan, iz devetih razredov pa Tine Remec, Jakob Vitez, Teja Kobal in Liam Kodrič.

Bronasto priznanje na šolskem tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja so dosegli Šeli Brešan Semič, Lev Lipušček, Tine Remec in Jakob Vitez, pri tem sta se Šeli Brešan Semič, Lev Lipušček uvrstila tudi na področno tekmovanje osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja, ki je potekalo 13. 4. 2023 ravno tako na osnovni šoli Frana Erjavca Nova Gorica.

Na tem tekmovanju je Šeli Brešan Semič dosegla Bronasto priznanje na področnem  tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja.

Vsem prejemnikom priznanj iskrene čestitke                        

mentor Klemen Leban

Šeli Brešan Semič8.bBronasto priznanje na šolskem tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanjaBronasto priznanje na področnem tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja
Lev Lipušček8.cBronasto priznanje na šolskem tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja 
Nej Kavs8.aBronasto priznanje na šolskem tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja 
Živa Kodelja8.a  
Maša Cegnar Brešan8.b  
Tine Remec9.cBronasto priznanje na šolskem tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja 
Jakob Vitez9.dBronasto priznanje na šolskem tekmovanju osnovnošolcev v znanju fizike za Stefanova priznanja 
Teja Kobal9.c  
Liam Kodrič9.d  
Dostopnost