Spoštovani starši, učenci, zaposleni in vsi ostali, ki ste se udeležili včerajšnje prireditve Pozdrav pomladi.

Z veseljem sporočamo, da pomlad je prišla. Prinesla je nasmeh in veselje na obraze vseh nas, prinesla je bučen aplavz ob koncu včerajšnje prireditve, ki sta jo povezovali kultura in ekološka ozaveščenost, vse skupaj pa je objel pridih dobrodelnosti.

Ponosni smo na vse vas, ki ste na kakršenkoli način prispevali k včerajšnjemu dogodku. Učenci z izjemno predanostjo dogodku, idejne voditeljice vsebine in kostumov, učitelji spremljevalci, mentorji, tehnična podpora in nenazadnje tudi vi starši, z vašo udeležbo in prispevkom, ki ga bomo namenili nakupu vremenske hišice. Hvala!

Radio Robin je učencem naše šole pripravil pravo glasbeno presenečenje! Pred našo šolo smo zapeli in zaplesali z glasbenikom, ki ga zagotovo si poznamo – Dejan Dogaja. Pridružili so se nam tudi učenci sosednje Osnovne šole Kozara, ki so na ploščadi med obema šolama z izobešanjem različnih parov nogavic obeležili svetovni dan Downovega sindroma.

Objavljamo povezave utrinkov dopoldanskega dogajanja in se ob tej priložnosti zahvaljujemo tudi Radio Robim za sodelovanje.

Mladinski in otroški pevski zbor, zborovodkinja Laura Winkler Klanjšček – Radio Robin v živo:

https://fb.watch/jqOde0Y67I/

Dejan Dogaja z učenci Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica in Osnovne šole Kozara:

https://fb.watch/jqOqKm5XWJ/

Radijska oddaja z ravnateljico, učenci in učiteljicami: Radio Robin – pogovorna oddaja torkovih 60 minut z Martino Arčon

Prvi foto utrinki celodnevnega dogajanja – hvala Tilen Persič za vsak ujeti trenutek! Šola je živa in mi uživamo z njo, v njej!

Dostopnost