Spoštovani!

Z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport smo bili seznanjeni o najnovejšem odloku Vlade RS, ki določa izvedbo nujnega varstva za učenke in učence v prvi triadi (1. – 3. razred) od 1. 4. 2021 – 12. 4. 2021, in sicer samo za tiste učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi, v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji.

Naprošamo vas, da tisti, ki izpolnjujete zgornje pogoje in bi tako od četrtka, 1. 4. 2021 dalje koristili varstvo za vašega otroka, to javite najkasneje tekom današnjega dne, na elektronsko pošto:

  • andreja.glavan.podbrscek@os-franaerjavca.si
    ALI
  • tanja.debenjak@os-franaerjavca.si

Sporočilo mora obvezno vsebovati podatke staršev (in obvezno potrdilo delodajalca) ter podatke o otroku, ki bo vključen v varstvo (ime, priimek, razred, čas vključenosti v nujno varstvo).

Upravičenost do varstva otroka morate obvezno izkazati s priloženim potrdilom delodajalca: obrazec za izpolnjevanje, obrazec za tiskanje

Varstvo se bo izvajalo od 7.00 – 15.00, za prehrano bo poskrbljeno.

Lep pozdrav.

Tanja Debenjak,
pomočnica ravnateljice OŠ Frana Erjavca Nova Gorica

Dostopnost