Spoštovani starši in učenci.

Najprej se vam zahvaljujemo za veliko mero potrpežljivosti, ki je bila potrebna v teh dveh dneh. Na takšen razplet nihče od nas ni bil pripravljen, vsi pa upamo, da bo ta čas hitro pozabljen, tako ne delovanje učilnic, na katere smo se na šoli kar nekaj časa pripravljali, kot tudi na dejstvo, da smo ločeni od šolskih klopi.

Na šoli se trudimo poiskati rešitev, kako učencem približati pouk, kljub težavam, ki jih ima Arnes na področju celotne države. V ta namen bodo učitelji kreirali povezave do video konferenc (Zoom) in jih z epošto poslali učencem. Vsi učenci so, poleg AAI identitete za dostop do spletnih učilnic, prejeli tudi svoj šolski epoštni naslov (npr. matej.novak@ucenec.os-franaerjavca.si), do katerega učenci dostopajo preko naslova webmail.arnes.si. Navodila, kako si lahko predal nastavite na mobilnem telefonu ali poštnem odjemalcu ste starši prejeli prejšnji teden, sicer pa so dostopna na povezavi: http://www.arnes.si/pomoc-uporabnikom/e-posta/

Verjamemo, da bomo kmalu povezani, vsaj s sliko in zvokom, in upamo, da se bomo po počitnicah pozdravili z “dobro jutro” ob vstopu v šolo.

Ob tej priložnosti vas prosimo, da ob koncu jesenskih šolskih počitnic spremljate spletno stran šole, kjer vas bomo sproti obveščali o organizaciji pouka.

Ob koncu dneva pa še misel: “En otrok, en učitelj, ena knjiga in eno pero lahko spremenijo svet.” (Malala Yousufzai)

Dostopnost