Spoštovani starši.

Za nami sta že prva dva tedna pouka, na katerega smo se letos posebej skrbno pripravljali. Prepričani smo, da nam bo s skupnimi močni uspelo omogočiti nemoten vzgojno-izobraževalni proces, v katerem bomo v največji možni meri postavili interes in potrebe otrok na prvo mesto.

Z ministrstva smo prejeli podatek, da je bilo 11. septembra zabeleženih le 0,01 % okužb pri učencih osnovnih šol. Glede na podatke, smo s strani ministrstva prejeli navodilo o beleženju in poročanju stanja v vzgojno-izobraževalnih zavodih, poročilo šole je namenjeno ministrstvu, ki bo spremljalo podatke o »sumu okuženih otrok« na osnovnih šolah v Sloveniji.

Samo v primeru, da je pri vašem otroku potrjen sum na okužbo (npr. odrejena karantena zaradi pozitivne okužbe v družinskem krogu) ali okužba z virusom Covid-19, nas o tem nemudoma obvestite. Zagotavljamo vam največjo možno mero diskretnosti in varovanja osebnih podatkov.

Izzive, s katerimi se bomo srečevali, bomo še naprej uspešno premagovali le z medsebojnim zaupanjem in sodelovanjem, zato se vam že v naprej zahvaljujemo za vaš trud in odzivnost.

Ostanimo zdravi!

Dostopnost