Se nadaljuje, dokler ne uredimo vseh uporabnikov eAsistenta.

Spoštovani starši!

S strani eAsistena smo prejeli obvestilo, da približno polovica staršev, ki so uporabniki oziroma imajo uporabniški profil na eAsistentu, še ni potrdilo svojih podatkov s kodo GDPR.

V ta namen, vas bosta od srede do petka poklicala učitelja podaljšanega bivanja za 4. in 5. razrede naše šole, ki vas bosta po telefonu vodila skozi postopek potrditve osebnih podatkov.

Starše učencev na razredni stopnji bo poklicala ga. Polona Žerovec, v dopoldanskem času med 9. in 10.30 uro in v popoldanskem času med 16.30 in 18. uro. Ob klicu boste potrebovali računalnik z dostopom do interneta in spletne strani eAsistenta ter vaše uporabniške podatke, da se boste lahko prijavili. Učitelja vas bosta vodila skozi postopek in sporočila varnostno kodo, ki jo boste vnesli in s tem potrdili vaše osebne podatke v profilih uporabnikov eAsistena. Postopek se v času šolanja vaših otrok uredi samo enkrat, res pa je, da nadaljnje spremembe vaše epošte in/ali telefonske številke od tega dne naprej lahko urejate le še sami, saj administratorji eAsistenta nimajo več dostopa do urejanja teh podatkov.

Za starše učencev predmetne stopnje se še dogovarjamo za ustrezen termin (predvideno v dopoldanskem času med 9. in 11. uro in v popoldanskem času med 16.30 in 18.30 uro), poklical pa vas bo g. Vladimir Zelenjak.

V primeru, da ob klicu ne boste utegnili urediti tega postopka, se seveda lahko dogovorite za ustreznejši termin.

Že v naprej se vam zahvaljujemo za sodelovanje. Za morebitna vprašanja na to temo, smo vam na voljo iz tajništva na daljavo in elektronskem naslovu tajnistvo@os-franaerjavca.si.

Nataša Penko, tajnik VIZ

Preverite, ali mate potrjen profil uporabnika eAsistenta

 

 

Če imate ob vašem imenu in priimku zelen krog s kljukico – kot prikazuje rdeča puščica na zgornji sliki, je vaš profil urejen, zato zgornje sporočilo vzamete za brezpredmetno.

Dostopnost