Dragi sodelavci, starši in učenci!

V tem posebnem času, ko se ne smemo družiti, imamo več časa zase in za svojo družino.  Prilagoditi se moramo  razmeram in omejitvam, ki nam jih narekuje širitev virusa ter tako poskrbimo za svoje zdravje in zdravje vseh okoli nas. Izkoristimo ta čas, tako, da se samozaposlimo in najdemo nekaj, kar nas pri tem pomirja in osrečuje. Porodila se mi je ideja, da lahko nekaj teh idej in izdelanih stvari delimo med seboj.

Vsak rad počne stvari, dejavnosti, za katere do sedaj ni imel časa. V tej izolaciji se rodijo najrazličnejše ideje, misli, izdelki …. Tudi jaz veliko razmišljam o tej situaciji.

Ta vikend sem po dolgem času klekljala. Nastal je tale srček. Poklanjam ga vsem sodelavcem, staršem in učencem – iz srca v srce, za srčno prenašanje teh nenavadnih dni. Upajmo, da bodo kmalu minili. Spomin na to prebrodeno izkušnjo pa nam bo ostal celo življenje.

Posebna zahvala gre vam staršem za vzdrževanje šolskega dela v kondiciji. Postali ste pravi domači učitelji, koordinatorji in organizatorji dela doma, nekateri pa še v službi. Za vse je novo, saj se prvič srečujemo s takim delom. Učenci polepšajte dneve svojim staršem, prijateljem in nam učiteljem. Napišite, narišite, izdelajte nekaj svojega, samostojno, brez pomoči staršev. Vsi vam bomo hvaležni. Hvala.

Tudi v takih izrednih razmerah moramo ostati pozitivni, držati skupaj, si pomagati, se bodriti in si srčno želeti najboljše.

Moj predlog:  Predlagam, da kdor želi svoj izdelek, misel, zgodbo, pesem, izkušnjo ….. kar koli lepega vzpodbudnega, deliti z nami, naj svoje sporočilo pošlje na tajnistvo@os-franaerjavca.si

Spoštovani starši, učenci in sodelavci – vsi imate veliko idej in zamisli. Delite jih, veselimo se! Skupaj zmoremo! #ostanidoma! Ostanimo zdravi!

Z mislimi z vami vas lepo pozdravlja vaša učiteljica Vilma Seražin Brus.

Dostopnost