Spoštovani starši,

v sodelovanju s pristojnimi ministrstvi in lokalno skupnostjo, na šoli neprestano potekajo številne aktivnosti z namenom zajezitve širjenja koronavirusa.

V primeru, da je pri vašem otroku (učencu Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica) potrjena okužba z virusom COVID-19, nas o tem nemudoma obvestite na naslov nujna.obvestila@os-franaerjavca.si. Zavedati se moramo, da je v primeru okužbe potrebno postopati po predpisanih protokolih, pri tem pa vam zagotavljamo popolno anonimnost in diskretnost, zato smo za ta namen odprli poseben epoštni predal, do katerega dostopa le vodstvo šole.

Epoštni naslov je namenjen zgolj nujnim obvestilom, kot je zgoraj naveden primer. Z vsemi drugimi informacijami in usmeritvami vas bomo še naprej obveščali po epošti, eAsistentu in z obvestili na spletni strani šole. Dogajanje v Mestni občini Nova Gorica lahko spremljate na spletni strani občine: https://www.nova-gorica.si/koronavirus/

Z aktivacijo omenjenega epoštnega predala vas obveščamo, da bomo odgovarjali le in zgolj na prejeto pošto, ki je vezana na opisani primer. Na vso ostalo prejeto epošto ne bomo odgovarjali, saj je prioriteta skrb za primerno, razsodno in odgovorno reševanje nastale situacije. Pri tem seveda pričakujemo tudi vaše razumevanje, če na poslano epošto ne boste prejeli odgovora. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z aktualno situacijo v Sloveniji, so za to pristojne druge službe in naslovi.

Koristne povezave: navodila za bolnika, zbrane informacije na portalu gov.si.

 

Dostopnost