Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes465
Včeraj830
Ta teden2099
Ta mesec14003
Skupaj2412386

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

V ponedeljek, 18. 5. 2015, je bil za Gajo in Hano Gleščič iz 8. c ter Matijo Mačusa iz 7.c poseben dan. "Kako ravno za nas tri?" se boste vprašali. Odgovor je preprost: povezuje nas obiskovanje krožka Mladi in denar. Zjutraj smo se kar z gospodom ravnateljem (beri: nima vsak take priložnosti) odpravili na državno tekmovanje v Ljubljano. Kilometre smo premagovali enega za drugim in se medtem zelo zabavali. Priznati pa moram, da smo bili vsi trije tekmovalci malce pod stresom zaradi tekmovanja.
Ko smo prispeli v Ljubljano, so nas na Ekonomski fakulteti toplo sprejeli, nam izrekli dobrodošlico in predstavili potek tekmovanja. Ob 9.30 se je tekmovanje začelo. Test je skrival kar nekaj pasti, ki jih je bilo potrebno zaobiti. Po enournem pisnem preizkusu so nas organizatorji tekmovanja pogostili in za nas organizirali predstavitve nekaterih finančnih poklicev. Kdo ve, mogoče bo kdo od nas postal finančni svetovalec ... Nekaj čez dvanajsto je sledila podelitev priznanj, kjer nismo ostali praznih rok. Domov smo prinesli dve bronasti priznanji in s tem dokazali, da smo dobro finančno opismenjeni.
Po podelitvi smo prejeli majhno pozornost in se zadovoljni odpravili domov. Nedvomno bo ta izkušnja vsem trem ostala v zelo lepem spominu. Hvala našima mentoricama Tanji Ušaj Hvalič ter Valentini Batagelj in vsem, ki ste za nas stiskali pesti.