Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Julij 2019
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes248
Včeraj700
Ta teden4015
Ta mesec15008
Skupaj2390434

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

Spoštovani!

 

Zaradi izjemnih vremenskih razmer, danes, 13. 11. 2017, snemanje oddaje Male sive celice v Ljubljani ODPADE.

 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

V torek, 13. 9. 2016, je v Rakeku potekalo regijsko tekmovanje Malih sivih celic. Prva ekipa, Klemen Črnigoj, Lija Vermiglio Vremec in Jon Devetak so se uvrstili na ustni del tekmovanja. V ustnem delu so se pomerili z ekipo iz Pivke, ki so bili boljši in so  našo ekipo izrinili iz nadaljnjega tekmovanja. Druga ekipa, Tanja Strugalović, Katrina Manfreda in Lara Črnigoj pa je za ustni del zbrala, žal, premalo točk.

Čestitke obema ekipama.

Andreja Berlot Koncut

Z letošnjim šolskim letom se je spremenil način tekmovanja za Male sive celice. V novem načinu tekmovanja se pomerijo trojke, v katerih so učenci sedmih, osmih in devetih razredov. Več o tem si lahko preberete na spletni strani Malih sivih celic.

Vsi učenci tretje triade, tudi tisti, ki se še niste prijavili, a vas to zanima, ste vabljeni v ponedeljek, 29.8.2016, ob 10.00 v učilnico 3.b razreda. Razgibali bomo naše sive celice in se začeli pripravljati na regijsko tekmovanje, ki bo že v septembru.

Hiša ekspermentov - poskusi

Lep preostanek počitnic vam želim, 

mentorica Malih sivih celic Andreja Berlot Koncut

Ob 13. 30 smo se odpeljali izpred šole. Bili smo zelo živčni, vendar smo se kmalu umirili in se začeli pogovarjati z učenci drugih šol. Čas je hitro tekel in kmalu smo bili v Kopru na osnovni šoli Dušana Bordona. Pripravili so nam posebno dobrodošlico, nato pa smo odšli v učilnice. Obe naši skupini sta bili v isti učilnici. Pisanje ni bilo težko in zdelo se nam je kar dobro. Odšli smo iz učilnic, pojedli malico nato pa čakali, da so popravili vse teste. Prišla sta tudi Darko Hederih in Marjan Škvorc, avtorja knjig Male sive celice. Med popravljanjem testov, so za nas pripravili zabavni program. Ko so se vrnili, so najprej objavili rezultate. Začeli so imenovati ekipe od 8. proti 1. mestu. In je šlo: 8. mesto: OŠ... , 7. Mesto: OŠ..., 6. Mesto: OŠ... Naštevali so naprej in rekli smo, da žal nimamo več možnosti. A smo vseeno poslušali in upali. In kmalu smo zaslišali OŠ FRANA ERJAVCA NOVA GORICA: JULIJA, LUKA IN EVA. Vsi smo bili zelo zelo veseli, a smo vedeli, da je pred nami še ustni del. Odlično smo se odrezali tudi na ustnem delu in premagali OŠ Deskle. Za nagrado smo dobili majice, predvsem pa nagrado, da bo naša šola, OŠ Frana Erjavca Nova Gorica, enkrat na televiziji. Tudi druga ekipa se je dobro odrezala, a žal jim do finala ni uspelo. Upamo, da nas boste gledali po televiziji.

Eva Grobiša in Julija Klančič

 

Ekipa sedmošolcev, ki je zastopala našo šolo na kvizu Male sive celice (Julija Klančič, Eva Grobiša in Luka Erzetič) se je uvrstila na finalno tekmovanje, ki bo potekalo v Ljubljani.

ISKRENE ČESTITKE!

Mentorica, Andreja Berlot Koncut