Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes503
Včeraj830
Ta teden2137
Ta mesec14041
Skupaj2412424

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

S ponosom sporočamo, da je naša šola, Osnovna šola Frana Erjavca Nova Gorica, prejela naziv Kulturna šola. Naziv podeljuje Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti na osnovi dogajanja na šoli v preteklih treh letih, naziv pa velja naslednjih pet let. Lahko smo toliko bolj zadovoljni, saj smo bili med tistimi štirinajstimi nominiranimi šolami, med katerimi je komisija izbirala »Najkulturno« šolo, poleg tega pa smo na podelitvi prejeli posebno priznanje za izredne dosežke in izjemno uspešno delo na področju likovne dejavnosti. Več o projektu Kulturna šola lahko izveste na naslednji spletni povezavi: http://www.jskd.si/financiranje/poziv_kulturna_sola/2015/uvod_kulsola_2015.htm

Čestitam vsem delavcem šole za delo v okviru kulturnih dejavnostih na šoli in želim veliko uspehov tudi v bodoče.

Ravnatelj, Simon Kragelj.

 

V četrtek, 21. 5. 2015 smo uradno prejeli naziv Kulturna šola. Dogajanje tega dne je opisala učenka Sara Čebron.

V četrtek, 21. 5. 2015, smo se dve učenki, učiteljica Marica Faletič, predstavnica občine in ravnatelj Simon Kragelj odpravili na podelitev priznanj kulturnim šolam v Ljubljano. Na natečaj se je sicer prijavilo veliko število slovenskih šol, a jih je le peščica pridobila naziv »KULTURNA ŠOLA«. Med njimi smo bili tudi mi. Komisija je nato nominirala tudi nekaj šol, za katere je menila, da si zaslužijo postati »NAJKULTURNA ŠOLA«. Na koncu sicer naziv ni šel v naše roke, smo pa zato bili proglašeni za izjemo talentirano šolo na področju likovne umetnosti. Kljub sivim oblakom, ki so se zgrinjali nad Ljubljano, je bil ta dan prečudovit. Zjutraj smo se vsi skupaj najprej srečali v Stari elektrarni, kjer smo prisluhnili življenjskim izkušnjam znanih gostov. Sprehodili smo se po mestu in obiskali Prirodoslovni muzej Slovenije, za konec pa smo se odpravili še na Ljubljanski grad, kjer je potekala slavnostna prireditev. Med povabljenci je bil tudi vsem znani župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković. Piko na i je potem dodal še koncert tamburaškega orkestra s pevko Ano Karneža na čelu. Lahko rečem, da smo kljub slabemu vremenu, vsi skupaj preživeli zelo lep dan v Ljubljani.