Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Marec 2019
P T S Č P S N
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes803
Včeraj846
Ta teden6599
Ta mesec20839
Skupaj2293052

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

 

Na pustni torek smo se po spoznavanju značilnih slovenskih pustnih mask in običajev zbrali v šolski avli. Med nas so prišle astronavtke in nam povedale, da letos mineva petdeset let od pristanka prvega človeka na luni. Predstavile so nam tudi druge pomembne astronavte, astronavtovo opremo, pokazale slike iz vesolja, vzlet rakete in še in še. Kot se za astronavte spodobi, pa so tudi one najprej na mesto pristanka postavile našo zastavo. Nekaj utrinkov iz avle in našega sprehoda je zabeleženih na fotografijah.

 

 

 

V soboto, 16.2.2019, smo se učenci planinskega krožka odpravili na Javornik. Z avtobusom smo se odpravili proti vasi Črni vrh. Avtobus nam je ustavil pri smučišču Javornik in veselo smo se peš podali proti našemu cilju. Javornik je z gozdom poraščen vrh, ki se nahaja jugovzhodno od Črnega Vrha. Na vrhu so leta 1972 postavili razgledni stolp, ki sega nad krošnje dreves tako, da se nam z vrha odpre lep razgled. Ker je bilo vreme čudovito, smo lahko občudovali Dolomite, Julijske Alpe, Karavanke, Kamniško Savinjske Alpe in Snežnik. Med omenjenimi vrhovi smo videli Škofjeloško in Cerkljansko hribovje, del ljubljanske kotline, notranjsko hribovje in del Tržaškega zaliva.

Domov smo se vrnili polni lepih vtisov in že nestrpno čakamo naslednji podvig.

Lep planinski pozdrav.                             

Člani planinskega krožka in mentorica Sonja

 

V sredo, 30. januarja, nas je v okviru projekta Naša mala knjižnica obiskal latvijski umetnik  Mārtiņš Zutis, avtor knjige Odkritje, ki ga ni bilo. Učenci, ki so vključeni  v projekt, so eno šolsko uro ustvarjali  načrt za svojo knjigo, ves čas pa so pomagali tudi Mārtiņšu pri načrtu za pravljico o levu, ki je bruhal ogenj.

 

Hura, sneži!
Učenci smo se danes zelo razveselili zasneženega šolskega igrišča. Ob igrah na snegu je nastal tudi tale snežak.

Tretješolci