Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes465
Včeraj830
Ta teden2099
Ta mesec14003
Skupaj2412386

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

Podjetniško tekmovanje za mlade Popri letos praznuje 10., jubilejno obletnico. Tudi na letošnjem tekmovanju so tako kot v preteklih letih aktivno sodelovali nekateri naši učenci, najprej preko sodelovanja na podjetniških delavnicah, izobraževanjih, kasneje pa s pripravo nalog in sodelovanjem na tekmovanju, kjer so strokovnim komisijam predstavljali svoje ideje in podjetniške načrte. Najuspešnejši med našimi učenci je bil Nik Kranjc Gregorič iz 9.B oddelka, ki je v skupini z nekaj drugimi učenci sosednjih šol prejel nagrado za najbolj »popoprano idejo«. Čestitamo vsem sodelujočim za sodelovanje, vztrajnost, ideje in uspehe. Več o tekmovanju in prireditvi, v besedi in sliki, si lahko ogledate na spletni strani Primorskega tehnološkega parka na povezavi:  KLIK

Osnovna šola Frana Erjavca objavlja javni poziv za oddajo prostorov šole v šolskem letu 2014/2015. Prijave sprejemamo do 31.8.2014. Javni poziv

V ZOTKS ponovno pripravljamo vsebine taborov, ki bodo na voljo v letošnjem letu. Nekaj jih je že objavljenih na http://tabori.zotks.si, preostale pa bomo v kratkem še objavili. Če informacije na spletni strani niso dovolj, smo na voljo na 01 25 13 727 oziroma Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Lep in končno tudi sončen pozdrav od ustvarjalcev taborov in celotne Zotkine ekipe!

Zveza za tehnično kulturo Slovenije

Tudi med letošnjimi poletnimi počitnicami se bodo osnovnošolci na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani spoznavali s sodobnimi tehnologijami.

Poletni tabor inovativnih tehnologij se bo odvijal od 17. do 22. avgusta 2014, pripravili pa so 13 delavnic z različnih področij elektrotehnike in multimedije. Delavnice so namenjene osnovnošolcem od 8. do 9. razreda in srednješolcem od 1. do 3. letnika.

Več o poletnem taboru najdete na naši spletni strani, utrinke s preteklih taborov pa na Faceboooku.