Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Julij 2019
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes166
Včeraj819
Ta teden1788
Ta mesec12781
Skupaj2388207

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

V soboto, 8. 6. 2019, smo se člani MPZ odpravil iv vas Tabor nad Dornberkom. Tam smo skupaj z ostalimi povabljenimi zbori zapeli na treh prizoriščih.

Zelo smo bili veseli in počaščeni, da so za prireditev izbrali ravno naš mladinski zbor.

Kljub vročini smo naš program odlično izvedli in poželi številne aplavze. Po nastopu nas je čakala pogostitev.

Nepozabno pa je bilo, ko smo skupaj z drugimi pevci in poslušalci zapeli Vstajenje Primorske. Srečanje smo zaključili dobre volje ob prepevanju nekaj narodno zabavnih pesmi in se kljub pozni uri polni energije vrnili domov.

Upamo, da šoferja nismo razočarali, saj smo bili na avtobusu bolj glasni kot na nastopu. Dan smo zaključili s petjem, ob izmenjevanju čudovitih  vtisov in doživetij.

Neža, Julija, 8. a

Spoštovani starši in pevci pevskega zbora,

hvala vsem, ki ste se odzvali in prišli na nedeljski nastop. Škoda, da vreme ni bilo lepše in da bi imeli več poslušalcev. Tudi taka izkušnja nekaj šteje.

Hvala.

Zborovodkinja, Milena Prinčič

V petek, 24. 5. 2019, je potekalo v Novi Gorici regijsko tekmovanje OPZ in MPZ. Na prireditvi se je predstavil tudi naš mladinski pevski zbor. Z veseljem vam sporočamo, da smo prejeli ZLATO PRIZNANJE.

Zborovodkinja Milena Prinčič

V torek, 29. 5. 2018, je naš mladinski zbor zapel na zaključni reviji pevskih zborov v Idriji.

Na prireditvi se je predstavilo 6 zborov iz severne Primorske. Nastopa se bomo spominjali po lepem petju vseh zborov, po prijetnem in sproščenem vzdušju, prijateljstvu, klepetu.

Zborovodkinja Milena Prinčič

V torek, 27. 3. 2018, je naš 49 članski otroški pevski zbor prvič nastopil na Državnem tekmovanju v Zagorju ob Savi.

Na nastop smo se dolgo pripravljali, intenzivno zadnji mesec. Pesmi smo izpilili, veliko pozornosti smo posvetili zbranosti na nastopu.

Pevci so se na tretjem koncertu izkazali in navdušili. Prejeli smo ZLATO PRIZNANJE.

Petčlanska tekmovalna žirija nam je namenila še posebno nagrado za najboljšo izvedbo obvezne pesmi za otroške zbore.

Čestitke pevcem in našim nepogrešljivim glasbenikom: učitelju Klemnu, srednješolcu Anžetu in našim: Eriki, Ivi in Juliji.

Posebna zahvala velja staršem, ki so nas podpirali in v nas verjeli.

Zborovodkinja Milena Prinčič

 

Dragi moji,

Globoko se Vam priklanjam za Vaše odlično opravljeno delo na področju zborov. Zahvaljujem se vam za skupno pot izgrajevanja Zborovskega BUMa. Letošnji BUM je bil izjemen. Otroci so peli točno, z zanosom, s prebojem energije, da so poslušalci jokali ter bili ganjeni iz pesmi v pesem. Ogromen korak navzgor v kvaliteti petja ste naredili. Hvala za vaš trud, da ste naučili otroke pravilnega petja, doslednosti, estetike, morale, vztrajnosti, potrpežljivosti in skupinska duha.

Očarana sem vas gledala in si govorila: za otroke nam gre, za stroko nam gre, za moje kolege-učitelje glasbenike MI GRE!

Glasbeniki v orkestru kaj takega sploh niso pričakovali. Čisto prevzeti me nagovarjajo na ulici, da moramo imeti BUM že kar drugo leto. Tudi dirigent Simon Krečič ne more prehvaliti otrok, kako so bili suvereni, prepričljivi, zmožni več kot je kdorkoli pričakoval.

Podarili smo si največ, kar je možno: nepozabne izkušnje, nepozabno občutenje, moč skupinskega petja… brezmejna sreča, ki jo lahko občutiš samo kot izvajalec ali poslušalec v živo.

Termini za ogled TV posnetka na televiziji so:

  1. TV Maribor - 25. 6. 2017 ob 11.00 in ob 17.00
  2. TV Slovenija 2 - 1. 7. 2017 ob 10.00
Učitelji in otroci, iskrena hvala!

Lepe počitniške dni želim, dr. Inge Breznik

Najlepše se zahvaljujem staršem, glasbenicam in pevcem, ki so se v nedeljo s pesmijo pozdravili naše goste iz Srbije.

Še enkrat hvala Urški, Ivi, Juliji, Eriki, Nikolini, Nastji, Piji, Terezi, Tini, Teji, Maksimiljanu, Miji, Maši, Poloni, Eli, Titi in Evi.

Milena Prinčič

Fotografije prispevala Lea Gabrijelčič

V četrtek, 25. 5. 2017, bo naš zbor nastopi na tekmovanju OPZ in MPZ v Novi Gorici. Pevci imajo 5. šolsko uro kratko vajo, nato gredo na kosilo in domov. Pri stranskem vhodu Kulturnega doma Nova Gorica se bomo zbrali ob 14.15. Nastop bo ob 16. uri. Ob 18. uri pa je podelitev priznanj.

Čuvajte svoje glasove in bodite na nastopu zbrani in sproščeni.

Zborovodkinja Milena Prinčič

Prejšnjo sredo (28. 9. 2016) so naši pevci pripomogli k lepemu praznovanju ob 40-letnici Doma upokojencev Nova Gorica. Zapeli so pred številno publiko in predsednikom države Borutom Pahorjem.

Vsem čestitam za prekrasen nastop.

zborovodkinja Milena Prinčič

 
V torek, 24. 5. 2016, je naš otroški pevski zbor gostoval na reviji Naša pomlad v Idriji. Pevci so zelo lepo zapeli, tudi drugače so bili pridni in zabavni.
Še enkrat čestitke vsem!
 
Milena Prinčič

Do vsebine zahvale lahko dostopate tako, da kliknete na zgornjo sliko, s klikom na spodnjo povezavo pa lahko dostopate do fotografij s prireditve.

Fotografije s prireditve

Pevke in pevci mladinskega pevskega zbora so se v sredo, 20. 5. 2015, udeležili Regijskega tekmovanja otroških in mladinskih pevskih zborov Primorske ter osvojili srebrno priznanje.

ISKRENE ČESTITKE!

Zborovodkinja Milena Prinčič