Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Marec 2018
P T S Č P S N
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes989
Včeraj1359
Ta teden4853
Ta mesec25219
Skupaj1961194

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

Dragi moji,

Globoko se Vam priklanjam za Vaše odlično opravljeno delo na področju zborov. Zahvaljujem se vam za skupno pot izgrajevanja Zborovskega BUMa. Letošnji BUM je bil izjemen. Otroci so peli točno, z zanosom, s prebojem energije, da so poslušalci jokali ter bili ganjeni iz pesmi v pesem. Ogromen korak navzgor v kvaliteti petja ste naredili. Hvala za vaš trud, da ste naučili otroke pravilnega petja, doslednosti, estetike, morale, vztrajnosti, potrpežljivosti in skupinska duha.

Očarana sem vas gledala in si govorila: za otroke nam gre, za stroko nam gre, za moje kolege-učitelje glasbenike MI GRE!

Glasbeniki v orkestru kaj takega sploh niso pričakovali. Čisto prevzeti me nagovarjajo na ulici, da moramo imeti BUM že kar drugo leto. Tudi dirigent Simon Krečič ne more prehvaliti otrok, kako so bili suvereni, prepričljivi, zmožni več kot je kdorkoli pričakoval.

Podarili smo si največ, kar je možno: nepozabne izkušnje, nepozabno občutenje, moč skupinskega petja… brezmejna sreča, ki jo lahko občutiš samo kot izvajalec ali poslušalec v živo.

Termini za ogled TV posnetka na televiziji so:

  1. TV Maribor - 25. 6. 2017 ob 11.00 in ob 17.00
  2. TV Slovenija 2 - 1. 7. 2017 ob 10.00
Učitelji in otroci, iskrena hvala!

Lepe počitniške dni želim, dr. Inge Breznik

Najlepše se zahvaljujem staršem, glasbenicam in pevcem, ki so se v nedeljo s pesmijo pozdravili naše goste iz Srbije.

Še enkrat hvala Urški, Ivi, Juliji, Eriki, Nikolini, Nastji, Piji, Terezi, Tini, Teji, Maksimiljanu, Miji, Maši, Poloni, Eli, Titi in Evi.

Milena Prinčič

Fotografije prispevala Lea Gabrijelčič

V četrtek, 25. 5. 2017, bo naš zbor nastopi na tekmovanju OPZ in MPZ v Novi Gorici. Pevci imajo 5. šolsko uro kratko vajo, nato gredo na kosilo in domov. Pri stranskem vhodu Kulturnega doma Nova Gorica se bomo zbrali ob 14.15. Nastop bo ob 16. uri. Ob 18. uri pa je podelitev priznanj.

Čuvajte svoje glasove in bodite na nastopu zbrani in sproščeni.

Zborovodkinja Milena Prinčič

Prejšnjo sredo (28. 9. 2016) so naši pevci pripomogli k lepemu praznovanju ob 40-letnici Doma upokojencev Nova Gorica. Zapeli so pred številno publiko in predsednikom države Borutom Pahorjem.

Vsem čestitam za prekrasen nastop.

zborovodkinja Milena Prinčič

 
V torek, 24. 5. 2016, je naš otroški pevski zbor gostoval na reviji Naša pomlad v Idriji. Pevci so zelo lepo zapeli, tudi drugače so bili pridni in zabavni.
Še enkrat čestitke vsem!
 
Milena Prinčič

Do vsebine zahvale lahko dostopate tako, da kliknete na zgornjo sliko, s klikom na spodnjo povezavo pa lahko dostopate do fotografij s prireditve.

Fotografije s prireditve

Pevke in pevci mladinskega pevskega zbora so se v sredo, 20. 5. 2015, udeležili Regijskega tekmovanja otroških in mladinskih pevskih zborov Primorske ter osvojili srebrno priznanje.

ISKRENE ČESTITKE!

Zborovodkinja Milena Prinčič

Spoštovani pevci, spoštovani starši!

Rada bi se zahvalila vsem, ki ste prepevali na prireditvi 21. 3. 2015 na Evropskem trgu. Zahvaljujem se tudi vsem tistim, ki ste nas vzpodbujali, poslušali ali pripeljali nastopajoče. Izrečenih je bilo že več zahval, posredujemo vam še eno.

Na spodnji povezavi je tudi videoposnetek državne prireditve.

VIDEOPOSNETEK

Zborovodkinja, Milena Prinčič

Spoštovani starši in pevci otroškega pevskega zbora!

Zahvaljujem se vsem, ki ste prišli na nastop v soboto, 21. 6. 2014, v Novo Gorico in tako s svojo odgovornostjo pripomogli, da smo na prireditvi sploh lahko zapeli. Še posebej se zahvaljujem pevcem: Aleksu, Anžetu, Aneju, Kartiki, Luciji, Lani, Noi, Karisii, Adei, Ursuli, Tinkari, Vanesi, Petri, Ivi, Hani, Sabini, Dani in Juliji (čestitke za rojstni dan), recitatorkama Nini in Sari ter pianistkama Špeli in Sari.

Lepe počitnice!

Zborovodkinja Milena Prinčič

V petek, 23. 5. 2014, smo pevci mladinskega pevskega zbora nastopili v Komnu kot izbrani zbor z revije Naša pomlad. Skupaj z nami so nastopili še trije otroški pevski zbori, naše nastope pa je celo posnela ekipa Radia Koper. Čeprav se nastopa nismo udeležili v polnem številu (naša zborovodkinja je še posebej pohvalila edino devetošolko Kajo Mrakič), smo se potrudili. Poslušalci so bili nad našim ubranim petjem navdušeni. Nagradili so nas z bučnim aplavzom.

Hana Kosovel, 8.c