Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes491
Včeraj830
Ta teden2125
Ta mesec14029
Skupaj2412412

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

Spoštovani starši!

Svet staršev je na svoji 3. redni seji 4. 6. 2019 potrdil predlog šolskih potrebščin za Osnovno šolo Frana Erjavca Nova Gorica za šolsko leto 2019/2020.

Seznam šolskih potrebščin bodo učenci naše šole prejeli s strani razrednikov, lahko pa si sezname natisnete tudi na spodnjih povezavah, za posamezne razrede:

1. razred

2. razred

3. razred

4. razred

5. razred

6. razred

7. razred

Na svetu staršev je bilo dogovorjeno, da lahko delovni zvezek Tehnika in tehnologija 7, delovni zvezek z gradivom (Izotech) kupi vsak učenec zase, lahko pa se odločite, da si bosta vsebino delovnega gradiva delila dva učenca. Za tiste učence, ki se bodo odločili, da si bodo gradivo delili, bo delovne zvezke z gradivom nabavila šola, starši pa polovično ceno ene enote plačali po položnici.

8. razred

Na svetu staršev je bilo dogovorjeno, da lahko delovni zvezek Tehnika in tehnologija 8, delovni zvezek z gradivom (Izotech) kupi vsak učenec zase, lahko pa se odločite, da si bosta vsebino delovnega gradiva delila dva učenca. Za tiste učence, ki se bodo odločili, da si bodo gradivo delili, bo delovne zvezke z gradivom nabavila šola, starši pa polovično ceno ene enote plačali po položnici.

9. razred

Neobvezni izbirni predmeti od 4. do 9. razreda

Učencem, ki se septembra vpisujejo v 1. razred osnovne šole, bomo seznam šolskih potrebščin poslali po pošti na domač naslov.

Za vse učence Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica od 2. do 9. razreda velja, da so v šolskem letu  2019/2020 že uporabniki šolskega učbeniškega sklada.

Delovne zvezke za 1.in 2. razred financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in jih bodo učenci prejeli na šoli.

Če si kdo ne želi izposoditi učbenikov v učbeniškem skladu, starši podpišejo ODJAVNICO, ki jo je potrebno oddati skrbnici učbeniškega sklada (ge. Tjaša Klemenčič, knjižničarka) ali pedagoginji v šolski svetovalni službi (ge. Vanji Kotar) najkasneje do petka, 21. junija 2019. Odjavnico (izvirnik) lahko pošljete tudi po pošti na naslov Osnovna šola Frana Erjavca Nova Gorica, Kidričeva ulica 36, 5000 Nova Gorica.

Učenci si bodo brezplačno izposodili učbeniške komplete v prvem tednu  novega šolskega leta.

Seznam šolskih potrebščin za šolsko leto 2019/2020 je dostopen s klikom na povezavo.

Skrbnica učbeniškega sklada

Tjaša Klemenčič, knjižničarka

Za vse učence OŠ Frana Erjavca Nova Gorica od 2. do 9. razreda velja, da so v šolskem letu  2017/18 avtomatično uporabniki šolskega učbeniškega sklada. Delovne zvezke za 1. razred financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in jih bo učenec prejel na šoli.

Če si kdo ne želi izposoditi učbenikov v učbeniškem skladu OŠ Frana Erjavca Nova Gorica, podpiše ODJAVNICO. Odjavnico starši oddajo ali pošljejo pedagoginji ali skrbnici učbeniškega sklada najkasneje do ponedeljka, 26. junija 2017.

Učenci si bodo brezplačno izposodili učbeniške komplete v prvem tednu  novega šolskega leta.

Pomembni dokumenti:

Skrbnica učbeniškega sklada

Tjaša Klemenčič, knjižničarka