Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Julij 2019
P T S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes237
Včeraj700
Ta teden4004
Ta mesec14997
Skupaj2390423

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

Obveščamo vas, da je Upravni odbor šolskega sklada Osnovne šole Frana Erjavca na svoji 3. redni seji, 9. 1. 2019 sprejel program dela, v katerem si lahko preberete tudi o aktualnih in prihajajočih razpisih o možnosti dodelitve finančnih sredstev iz šolskega sklada.

Program dela Upravnega odbora šolskega sklada Osnovne šole Frana Erjavca nova Gorica velja za šolsko leto 2018/2019, preberete pa si ga lahko s klikom na povezavo, v zbornici šole ali v tajništvu šole. 

Spoštovani starši učencev Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica!

Z letom 2017 lahko 0,5 % dohodnine namenite tudi naši šoli oziroma Šolskemu skladu Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica. Pri tem sodelujemo z organizacijo Sklad05 (http://www.sklad05.si/), s katerim smo v letu 2017 pridobili 773,01 €. Za oddajo vloge se je v letu 2017 odločilo 83 oseb. Ko davčni zavezanec enkrat že odda vlogo, ta velja tudi za prihodnja leta, razen če zavezanec želi spremeniti prejemnika donacije.

Tudi letos vas vabimo, da obrazec ZAHTEVA za namenitev dela dohodnine za donacije izpolnite z vašimi podatki. Obrazec lahko izpolnita oba starša oziroma tudi drugi sorodniki, vsak svoj izvod. V celoti izpolnjen obrazec lahko učenci oddajo razredniku ali v tajništvo šole, najkasneje do 14. decembra 2018.

Podrobnosti o sofinanciranju Šolskega sklada Osnovne šole Frana Erjavca Nova Gorica si lahko preberete na povezavi http://www.sklad05.si/nameni/posamicen/337. Sredstva bodo namenjena za pomoč socialno šibkejšim učencem, za programe dela z nadarjenimi učenci in nakup opreme za šolo, ki jo z rednim sistemskim financiranjem težko pridobimo. S sredstvi bo skrbno in odgovorno upravljal Upravni odbor šolskega sklada.

V imenu celotnega kolektiva osnovne šole se vam zahvaljujemo za izkazano gesto, s katero bomo priklicali še več nasmehov na obraze naših učencev. Kot pravi Blaise Pascal, če imate nasmeh na ustih, ga lahko še komu podarite!

Jernej Ferjančič, ravnatelj

Dopis ravnatelja

Obrazec za tiskanje: ZAHTEVA za namenitev dela dohodnine za donacije

Zahtevek lahko oddate tudi elektronsko na povezavi: http://www.sklad05.si/nameni/posamicen/337, s klikom na "izpolnite zahtevo v elektronski obliki", kot prikazuje rdeča puščica na spodnji sliki.

 Za kakršnokoli vprašanje na to temo, nas lahko pokličete na številko 05 335 90 50 ali pišete elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.