Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Nadomeščanja in urniki

Avgust 2019
P T S Č P S N
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Ni dogodkov

Erjavčeva soba

Na šoli imamo od marca 2012 spominsko sobo Frana Erjavca.

 

Več informacij si lahko preberete v zgibanki, ki jo najdete TUKAJ.

 

Za sprehod po Erjavčevi virtualni poti kliknite na spodnjo sliko.

 

Števec obiskov

Danes497
Včeraj830
Ta teden2132
Ta mesec14036
Skupaj2412418

Ta spletna stran uporablja piškotke za upravljanje prijav, navigacije, statistike in ostale funkcije. Z brskanjem po strani se strinjate, da zabeležimo piškotke v vašem računalniku.

Oglejte si dokument o EU Direktiva o zasebnosti piškotkov.

Spletnih piškotkov niste sprejeli. Svojo odličitev lahko tudi razveljavite.

Sprejeli ste spletne piškotke. Svojo odločitev lahko tudi razveljavite.

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

www.eu-skladi.si


 

Tudi v letošnjem letu sodelujemo pri projektu Turizmu pomaga lastna glava. Letošnja tema projekta je Turistični spominek mojega kraja. Učenci in mentorice turističnega krožka smo napisali turistično nalogo.

V torek, 2. aprila 2019, pa bo v dopoldanskem času predstavitev naše ideje na turistični tržnici v Mercator centru Nova Gorica v Kromberku. Vsi, ki bi želeli videti, kaj smo pripravili, ste vljudno vabljeni, da nas obiščete.

Naša turistična naloga

Vabilo na turistično tržnico

 

V torek, 10. 4. 2018, smo turistično nalogo, ki smo jo napisali v okviru projekta Turizmu pomaga lastna glava, uspešno predstavili na turistični tržnici v Kopru. Osvojili smo SREBRNO PRIZNANJE.

Našo šolo so zastopali naslednji učenci:

  • Martin Arčon, 5. b
  • Maša Keber, 5. b
  • Tajra Pintol, 5. b
  • David Širca, 5. b
  • Emili Talić, 5. b
  • Saša Ilić, 8. b
  • Jure Ipavec, 8. b
  • Kajan Povšič, 8. b
ISKRENE ČESTITKE!

Koordinatorji projekta: Jernej Ferjančič, Vanja Rušt, Barbara Šavli

Tudi v letošnjem letu sodelujemo v projektu Turizmu pomaga lastna glava. Tema letošnjega leta je "Turizem in kultura". Izdelali smo turistično nalogo, ki si jo lahko preberete TUKAJ.

Mentorji projekta: Vanja Rušt, Jernej Ferjančič, Barbara Šavli

Dodajamo še vabilo na predstavitev na turistični tržnici, ki bo v torek, 10. aprila 2018, med 15.00 in 18.00 uro v Mercator centru v Kopru.

Na letošnji turistični tržnici festivala Turizmu pomaga lastna glava, ki je potekala v torek, 14. 3. 2017, v Mercator centru v Kopru, smo se predstavili tudi mi. Ideja naše turistične naloge je bila izdelava mobilne aplikacije in kolesarske poti, s katero bi z enodnevnim izletom predstavili glavne znamenitosti Nove Gorice in Gorice v Italiji.

Na turistični tržnici so se predstavili: Nika Bezjak, Eva Podlogar, LIja Vermiglio Vremec, Rok Tomažič, Jaka Komel in Marko Canzutti iz 8.a razreda ter Erika Šavli, Jure Ipavec, Kajan Povšič in Saša Ilić iz 7.b razreda.

Prejeli smo ZLATO PRIZNANJE in še dodatno ZLATO PRIZNANJE ZA NAJBOLJŠO SEMINARSKO NALOGO.

Iskrene čestitke vsem udeležencem!

Posebej bi se radi zahvalili še PEKARNI BRUMAT, ki je posebej za našo tržnico sponzorirala lokalno sladico kostanjeviški presnic in TIC-u Nova Gorica, ki nam je finančno pomagal pri izvedbi tržnice in omogočil snemanje predstavitvenega videa.

Prav tako bi se radi za pomoč pri snemanju videa zahvalili tudi čezmejni turistični stični točki Area 57/15.

Mentorji Helena Cizej, Jernej Ferjančič in Barbara Šavli

V letošnjem letu sodelujemo pri projektu Turizmu pomaga lastna glava. V letošnjem šolskem letu je tema "Potujem, torej sem". Izdelali smo turistično nalogo, ki si jo lahko ogledate TUKAJ.

Mentorji: Helena Cizej, Jernej Ferjančič in Barbara Šavli

Mercator center Koper je v torek, 12. aprila 2016, gostil turistično tržnico 30. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZELENI TURIZEM. Na njej so sodelovali tudi učenci naše šole. Nika Bezjak, Eva Podlogar, Lija Vermiglio Vremec, Rok Tomažič, Petra Gregorič, Nika Prezelj, Sara Štokelj in Karolina Leban so obiskovalcem predstavili svoj turistični program in osvojili srebrno priznanje.

Iskreno čestitamo!

Koordinatorji: Andreja Premrl, Neža Markočič in Jernej Ferjančič

Tudi letos sodelujemo na festivalu Turizmu pomaga lastna glava. Letošnja tema je ZELENI TURIZEM. Na spodnji povezavi si lahko ogledate našo turistično nalogo.

Turistična naloga: Na zelene Lokve

 

Mercator center Koper je 17. marca 2015 gostil turistično tržnico 29. festivala Turizmu pomaga lastna glava na temo ZGODBE TURIZMA. Na njej so mladi dvanajstih primorskih osnovnih šol obiskovalcem in tekmovalni komisiji predstavili svoje lokalne zgodbe in njihove junake. Našo šolo so ponosno zastopale Petra Gregorič, Nina Komel, Nika Prezelj in Sara Štokelj iz 8. a, Karolina Leban iz 8. b ter Polona Leban in Maša Šuligoj iz 9. b. Dekleta so tudi letos osvojila srebrno priznanje.

Čestitamo!

Mentorji

Učenke 8. in 9. razredov (Petra Gregorič, Nina Komel, Karolina Leban, Nika Prezelj, Sara Štokelj, Polona Leban, Maša Šuligoj) so za projekt Turizmu pomaga lastna glava napisale nalogo z naslovom Z nami v nebo.

TUKAJ si lahko ogledate nalogo, ki so jo pripravili.

Mentorji projekta: Polona Završnik, Andreja Premrl in Jernej Ferjančič

V letošnjem šolskem letu so učenci naše šole prvič sodelovali v projektu Turizmu pomaga lastna glava, ki ga vodi Turistična zveza Slovenije. Pripravili so privlačno, zabavno ter poučno turistično ponudbo in jo v torek, 15. aprila 2014, predstavili na turistični tržnici v Kopru. Prepričljivi turistični ponudniki so bili Nina Komel, Sara Štokelj, Petra Gregorič, Nika Špacapan, Nika Prezelj, Maša Kramberger, Jure Kralj in Gašper Torkar iz 7. a ter Polona Leban ter Maša Šuligoj iz 8. b. Njihov trud je opazila tudi tekmovalna komisija, ki jih je nagradila s srebrnim priznanjem.

Vsem iskrene čestitke in še veliko izvirnih idej!

Mentorja: Jernej Ferjančič in Andreja Premrl

V okviru projekta Turizmu pomaga lastna glava sodelujemo s Turistično zvezo Slovenije.

Na spodnji povezavi si lahko preberete turistično nalogo z naslovom Po poteh Soške fronte, ki je nastala v okviru tega projekta.

TURISTIČNA NALOGA